Dacia a depășit criza: mașini Spring, Sandero și Duster pe stoc. Cu cât pot fi cumpărate, cu livrare imediată

Dacia a depășit criza: mașini Spring, Sandero și Duster pe stoc. Cu cât pot fi cumpărate, cu livrare imediată
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 2 feb 2023

Românii care vor să cumpere cele mai căutate modele Dacia din acest moment, Duster și Spring, și nu vor să mai aștepte livrarea la termen, care a rămas de aproximativ trei luni, au la dispoziție o serie de modele pe stoc, majoritate produse înainte ca gama Dacia să schimbe sigla.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Automobilul electric Dacia Spring poate fi cumpărat cu livrare imediată, la prețuri începând de la 21.100 de euro sau 10.549 euro prin Programul Rabla, cu achiziție online.

FOTO Contractul pentru un drum de mare viteză în România a fost semnat CITEȘTE ȘI FOTO Contractul pentru un drum de mare viteză în România a fost semnat

Mașinile sunt pe stoc, cel mai probabil mașini comandate, dar la care au renunțat între timp cumpărătorii. Toate mașinile Spring disponibile sunt echipate cu motorul de 45 CP și au în plus cablul de încărcare Mode 2, EVSE, care permite încărcare la stații rapide. Culorile disponibile sunt albastru și alb, iar designul este cel anterior face-liftului gamei Dacia, care a cuprins și schimbarea de logo.

De asemenea, sunt disponibile și exemplare echipate cu chargerul pentru stații DC la 30 kW, care permite încărcarea într-o singură oră a bateriei. Acestea au un preț de 21.550 euro sau 10.774 euro prin Programul Rabla. Culoarea disponibilă pentru acestea este gri metalizat.

Modelul Sandero Stepway este și el disponibil pe stoc, cu livrare imediată prin achiziția pe platforma online Dacia, cu prețuri începând de la 14.960 de euro (12.524 prin Rabla), având ca dotări suplimentare aerul condiționat automat, pachetul Confort 1 - care include frână de parcare asistată electric, consola înaltă (cu cotieră centrală și spațiu depozitare), card mâini libere, bușon rezervor fără cheie, scaun șofer reglabil pe înălțime – și pachetul Parking 2 – senzori față spate, cameră video marșarier, avertizor unghi mort.

FOTO Surpriză - Dacia poate lansa un SUV mai mic decât Duster, inclusiv cu propulsie electrică. Similar cu Mașina Anului CITEȘTE ȘI FOTO Surpriză - Dacia poate lansa un SUV mai mic decât Duster, inclusiv cu propulsie electrică. Similar cu Mașina Anului

SUV-ul Duster este și el disponibil online, cu livrare de pe stoc, cu prețuri începând de la 19.460 de euro. Modelul poate fi comandat cu motorul 1.5 diesel sau cu cel pe benzină, TCe 150 și cu tracțiune integrală (preț 22.710 euro), dar și în echipare Prestige Plus, la 23.360 de euro.

Tot online, poate fi comandată și noua ediție de colecție, Duster Mat Edition, care însă are ca termen de livrare luna martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia spring pe stoc
masini dacia livrare imediata