Dacia își deschide magazin online pentru o amplă lichidare de stocuri. Reduceri de circa 1.000 de euro pentru motoarele 1.5 dCi

Dacia își deschide magazin online pentru o amplă lichidare de stocuri. Reduceri de circa 1.000 de euro pentru motoarele 1.5 dCi
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 24 aug 2018

Dacia și-a creat un magazin online, destinat vânzării de produse pe stoc. Clienții își pot alege mașini gata configurate, la prețuri cu discount. În această perioadă, cum a anunțat Profit.ro, toți producătorii de automobile încearcă să vândă stocurile cu motoare care nu mai respectă viitoarele standarde WLTP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacia are propriul magazin online, la adresa vanzari.dacia.ro, unde clienții își pot comanda mașina preferată, contra unui avans de 500 de euro. Practic, după căutarea în magazin, pe mai multe filtre care includ model, interval de preț, culoare, combustibil, cumpărătorul achită taxa de rezervare cu cardul, apoi trebuie să meargă să confirme rezervarea.

Plata efectuată se constituie în avans la cumpărarea mașinii. Contractul de achiziție și operațiunea propriu-zisă de cumpărare sunt încheiate la un dealer Dacia ales de cumpărător. Intervalul maxim de timp în care clientul poate să cumpere mașina rezervată este de numai 15 zile, după care mașina reintră în circuitul magazinului. Nu este precizat dacă taxa de rezervare se pierde.

FOTO Viitorul Super-Duster va avea o denumire specială, din limba latină. Când va fi lansată versiunea mai luxoasă a lui Duster CITEȘTE ȘI FOTO Viitorul Super-Duster va avea o denumire specială, din limba latină. Când va fi lansată versiunea mai luxoasă a lui Duster

Prețurile mașinilor de pe stocul dealerilor care sunt vândute prin magazinul online au un discount de circa 900 - 1.000 de euro, potrivit datelor de pe site. Cu două excepții, modelele de pe site sunt echipate cu motor 1.5 dCi, de 75 CP și 109 CP, care urmează să fie înlocuite în gama Renault Group cu noile Blue dCi, motoare cu aceeași capacitate, dar cu puteri mai mari, 95 și 115 CP, și consum de carburant mai mic.

Dacia se numără printre constructorii de automobile care se află în plin proces de destocare, astfel încât motoarele care nu mai respectă normele de emisii potrivit standardelor WLTP să fie vândute până la intrarea în vigoare a noilor norme. Acestea trebuie respectate în mod normal după 1 septembrie, pentru toate mașinile cu omologare nouă, în timp ce mașinile de pe stoc mai pot fi vândute timp de 2 luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
magazin online
lichidare de stoc
reduceri dacia