Dacia Spring se bate pentru titlul de „Mașina Anului în Europa”. Concurență acerbă

Dacia Spring se bate pentru titlul de „Mașina Anului în Europa”. Concurență acerbă
scris miercuri, 07:00

Dacia Spring a intrat pe lista mașinilor eligibile în concursul Car of Thea Year, dar concurența este una extrem de acerbă, fiind prezente o mulțime de automobile electrice. Prețul va fi principala calitate a modelului Dacia în concurs.

Organizația Car of The Year, care reunește membri din cadrul mai multor publicații din Europa, a anunțat lista mașinilor eligibile pentru ediția din 2022 a concursului anual. Modelul electric Spring, al mărcii Dacia, se află pe listă și va concura cu cele mai puternice mașini lansate în acest an pe piața din Europa, între care se regăsesc, în premieră, și automobile din China. Printre numele cu care se bate Dacia Spring se regăsesc Audi e-tron, BMW i4, Mercedes EQS, dar și modele mai accesibile, precum Peugeot 308, Nissan Qashqai sau Skoda Fabia.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Concursul se va derula în mai multe etape, astfel că la finalul acestei luni vom cunoaște deja lista celor șapte automobile nominalizate pentru etapa următoare. Dintre acestea, în luna februarie va fi ales câștigătorul, automobilul care va primi titlul de „Mașina Anului în Europa 2022”.

În ultimii ani, Car of The Year a fost anunțat în cadrul Salonului Auto din Geneva, însă acesta se află deja la a doua amânare, astfel că nici în 2022 nu vom avea un salon auto elvețian. Concursul Car of The Year nu are categorii, nu există clase, iar mașinile nu sunt grupate în niciun fel. Există un singur premiu, iar jurații, jurnaliști de la cele mai prestigioase publicații din Europa, vor vota toate mașinile, conform unor criterii clare.

Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile CITEȘTE ȘI Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile

Dacia Spring, care are destul de puține șanse să câștige, dar este posibil să fie desemnată între cele mai bune șapte mașini în acest an, se remarcă prin prețul său, fiind cea mai ieftină mașină electrică din Europa. Printre trăsăturile care o vor trage în jos în aprecierile jurnaliștilor din juriu se numără nivelul redus de siguranță, dimensiunile extrem de mici și calitatea unora dintre finisaje.

Mașini eligibile Car of The Year 2022

1. Aiways U5

2. Audi Q4 E-tron/Q4 E-tron Sportback

3. Audi E-tron GT/RS E-tron GT

4. BMW 2 Series Coupé

5. BMW 2 Series Active Tourer

6. BMW i4

7. BMW iX

8. Cupra Born

9. Dacia Spring

10. DS 4

11. DS 9

12. Ford Mustang Mach-E

13. Honda HR-V

14. Hyundai Bayon

15. Hyundai Ioniq 5

16. Kia EV6

17. Lexus NX

18. Lynk&Co 01

19. Maserati MC20

20. McLaren Artura

21. Mercedes-Benz C Class

22. Mercedes-Benz EQS

23. Mercedes-Benz T Class / Renault Kangoo

24. MG EHS

25. MG Marvel R

26. Nissan Qashqai

27. Opel Mokka

28. Peugeot 308

29. Renault Arkana

30. Renault Mégane E-Tech

31. Škoda Fabia

32. Škoda Enyaq iV

33. Subaru Outback

34. Tesla Model Y

35. Toyota Yaris Cross

36. Toyota Highlander

37. Volkswagen ID.4

38. Volkswagen Caddy

39. Volkswagen T7 Multivan

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia spring masina anului
spring car of the year
masini electrice
cele mai bune masini