FOTO Hyundai prezintă conceptul SEVEN, care anticipează un viitor SUV electric

FOTO Hyundai prezintă conceptul SEVEN, care anticipează un viitor SUV electric
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 18 nov 2021

Hyundai Seven este cea mai nouă propunere a coreenilor, care se afișează deocamdată sub forma unui concept-car, dar se va transforma în model de serie, parte a seriei Ioniq.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai nou automobil de la Hyundai, din familia Ioniq, dedicată vehiculelor cu propulsie electrică, este Seven Concept, ce va fi expus în Los Angeles, în cadrul Auto Mobility. Imaginile publicate de Hyndau arată o caroserie care combină trăsăturile de SUV cu cele de wagon, anunțând un vehicul multifuncțional, cu propulsie exclusiv electric, ce va anticipa modelul de serie Ioniq7.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

„SEVEN Concept reflectă viziunea creativă, dar și tehnologiile avansate care vor fi utilizate pentru dezvoltarea modelelor electrice ale gamei”, a declarat Jose Munoz, președinte și CEO, Hyundai Motor North America. „Arhitectura inovatoare a interiorului, sistemul de propulsie eco și elementele revoluționare pentru siguranță și pentru confort prefigurează un viitor extraordinar pentru clienții de autovehicule Hyundai din clasa SUV.”

Hyundai SEVEN a fost realizat pe platforma globală modulara Hyundai dedicată automobilelor electrice (E-GMP). Ampatamentul este unul foarte mare, la 3,2 metri, care permite obținerea unui spațiu generos la interior.

Producția de automobile din România a coborât la niveluri minime. Dacia și Ford, un nivel pe care nu l-au mai atins niciodată împreună CITEȘTE ȘI Producția de automobile din România a coborât la niveluri minime. Dacia și Ford, un nivel pe care nu l-au mai atins niciodată împreună

Printre echipamentele specfice unui concept sunt display-ul de mari dimsniuni „Smart Hub”, plafonul panoramic cu ecran integrat, minifrigider sau compartimente pentru încălțăminte.

Bateria utilizată pe SEVEN permite o autonomie de peste 480 km, cu posibilitatea de încărcare rapidă în 20 de minute, de la 10 la 80%, la stație de 350 kw.

Mai multe detalii vor fi anunțate odată cu premiera din Los Angeles.

FOTO Hyundai prezintă conceptul SEVEN, care anticipează un viitor SUV electric

FOTO Hyundai prezintă conceptul SEVEN, care anticipează un viitor SUV electric

viewscnt
Afla mai multe despre
hynudai ioniq
hyundai seven