Fabricile VW, blocate de o eroare a sistemului informatic

Fabricile VW, blocate de o eroare a sistemului informatic
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 28 sep 2023

Activitatea de producție din uzinele din Wolfsburg, Emden, Osnabruck și Zwickau a fost paralizată de o eroare a sistemului informatic. La momentul transmiterii știrii în presa germană, compania încă nu reușise să afle ce anume a provocat defecțiunea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producția în mai multe fabrici ale mărcii VW a fost oprită miercuri seara, ca urmare a opririi sistemelor informatice la nivel central, după cum arată informațiile confirmate de companie și transmise de mai multe publicații germane. Handelsblatt a fost prima publicație care a scris despre cele patru uzine din Wolfsburg, Emden, Osnabruck și Zwickau, însă se pare că sunt afectate mai multe locații de producție. Compania a convocat toate departamentele care pot interveni și se caută cauza erorii și o posibilă soluție care să permită reluarea producției. Reprezentanți ai companiei au precizat că este exclus un atac din exterior care să fi provocat defecțiunea.

FOTO - ANUNȚ Ford Transit Courier \ CITEȘTE ȘI FOTO - ANUNȚ Ford Transit Courier "este gata de producție" la Craiova

În urmă cu câteva săptămâni, Toyota a fost victima unei defecțiuni asemănătoare, fiind nevoită să oprească producția în mai multe unități de producție. În cele din urmă, cauza identificată a fost baza de date a companiei, care a rămas fără spațiu disponibil în urma unor instrucțiuni eronate.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw oprire fabrici
eroare it vw
toyota oprire fabrici