Ferrari - directorul a demisionat neașteptat, acțiunile scad

Ferrari - directorul a demisionat neașteptat, acțiunile scad
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 dec 2020

Louis Camilleri a plecat neașteptat din postul de director general al Ferrari, gest care a antrenat o scădere cu peste 1% a acțiunilor, pe fondul temerilor privind strategia și conducerea producătorului italian de mașini de lux, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Camilleri, în vârstă de 65, a demisionat joi din motive personale, iar președintele John Elkann, descendentul familiei Agnelli, va conduce interimar compania. Consiliul de Administrație al Ferrari a anunțat că este în căutarea unui director general, fără a da amănunte suplimentare, scrie Agerpres.

Cât vor costa biletele pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni CITEȘTE ȘI Cât vor costa biletele pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni

Camilleri a fost numit să conducă Ferrari în iulie 2018, după decesul neașteptat al fostului director general Sergio Marchionne. În cei aproape doi ani sub conducerea lui Camilleri, acțiunile Ferrari au fost printre cele care au înregistrat cele mai bune performanțe în sectorul auto, cererea pentru mașinile sale de lux rămânând solidă, în pofida pandemiei de coronavirus (Covid-19).

Acțiunile Ferrari listate la Bursa de la Milano au atins nivelul record de 182,95 euro luna trecută.

viewscnt
Afla mai multe despre
ferrari
louis camilleri