FOTO Noul crossover Dacia, cunoscut și sub numele Grand Duster, pregătit să fie lansat

FOTO Noul crossover Dacia, cunoscut și sub numele Grand Duster, pregătit să fie lansat
scris 8 iul 2021

​Dacia a anunțat oficial lansarea noului model care va înlocui Lodgy și Logan MCV, un automobil „polivalent”, cu o caroserie crossover dar cu o structură de monovolum cu șapte locuri. Mașina a fost surprinsă deja în trafic, camuflată, în repetate rânduri, fiind evidente dimensiunile și proporțiile sale. Ea va fi prezentată la Munchen, în septembrie.

Marca Dacia va avea propriul stand la Munchen, confirmând astfel informațiile transmise de Profit.ro anterior. Noutatea Dacia va fi MPV-ul despre care s-a vorbit, într-o perioadă, cu numele Grand Duster, un moștenitor al lui Lodgy și Logan MCV la un loc.

Cu ocazia salonului din Munchen, Dacia își va lansa oficial noile sigle și logo, cu culoarea de brand kaki.

Dacia a mai precizat că premiera noului model va avea loc pe 3 septembrie, înainte cu câteva zile de debutul salonului din Munchen.

Salonul auto din Munchen va avea un format nou, cu locuri de expunere împrăștiate în tot orașul, atât la centrul expozițional, cât și în centrul orașului. Mai multe modele Spring vor fi utilizate pentru transferul între aceste locații.

VIDEO & FOTO Designerii Dacia explică de unde s-au inspirat pentru noul logo: „Lanțuri și roți dințate.” CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Designerii Dacia explică de unde s-au inspirat pentru noul logo: „Lanțuri și roți dințate.”

”După seria recentă de lansări, printre care noile Logan, Sandero și Sandero Stepway, vehiculul electric Spring și noul Duster, Dacia continuă să-și reînnoiască gama de modele.

Astfel, la Munchen va fi prezentat în premieră mondială noul model Dacia de 7 locuri, un vehicul familial și polivalent.

Acest model inedit va fi dezvăluit online în data de 3 septembrie, în timp ce prezentarea fizică va avea loc la salonul de la Munchen în data de 6 septembrie 2021”, a transmis Dacia.

FOTO Noul crossover Dacia, cunoscut și sub numele Grand Duster, pregătit să fie lansat

FOTO Noul crossover Dacia, cunoscut și sub numele Grand Duster, pregătit să fie lansat

Renault, premiera noului model electric

Marca Renault a confirmat la rândul său participarea la salonul auto din Munchen, din această toamnă.

Renault va prezenta în premieră în luna septembrie noul său automobil complet electric, Megane E-Tech, în versiune de serie. Un concept car care anticipează acest model a fost expus în toamna anului trecut la un eveniment de companie, alături de Dacia Spring. Renault este una dintre compniile europene care au decis să onoreze prima ediție a acestui salon, după ce mai mulți constructori au declinat invitația. Printre cei care nu vor fi prezenți se numără întreg grupul Stellantis, cu mărcile sale franceze, dar și cu Opel, care ar fi trebuit să-și expună în fața propriilor clienți noutățile.

Marca Renault și-a botezat standul Studiault, un joc de cuvinte între „studio” și Renault, așa cum a fost și denumirea Renaulution, a planului de transoformare gândit de Luca de Meo.

Pe lângă Renault Megane E-Tech 100% Electric, marca franceză va mai expune R5 Prototype, conceptul care anticipează modelul electric de serie, lângă care vor fi expuse mai multe versiuni ale modelului legendar Renault 5.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
model de familie