FOTO Porsche anunță un concept-car „al viitorului” pentru Salonul Auto din Munchen

FOTO Porsche anunță un concept-car „al viitorului” pentru Salonul Auto din Munchen
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 19 aug 2021

Constructorul german de automobile sport Porsche a publicat o imagine teaser cu un viitor concept-car ce va fi prezentat la Munchen, în cadrul Salonului IAA, care va avea loc peste numai câteva săptămâni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Foarte puține detalii și o imagine cu un colț de far reprezintă tot cea publicat Porsche, deocamdată, despre un viitor model, care  va fi „orientat către viitor”. Mașina va fi expusă la standul Porsche de la Munchen, în cadrul salonului de mobilitate care se desfășoară pentru prima dată în orașul în care își au sediul și uzina centrală rivalii de la BMW.

Proiectul Porsche a reușit să rămână mai mult decât secret, neexistând până acum informații nici măcar neoficiale sau „pe surse” referitoare la proiect. Este evident faptul că va fi vorba despre un automobil electric, dat fiind faptul că Porsche spune că „se uită către viitor”. Mai mult, puținele elemente de design care sunt prezente în teaser lasă de înțeles că ar putea fi vorba despre o revoluție în design.

Dacia a lansat oficial comenzile pentru Duster face-lift și a anunțat noile prețuri CITEȘTE ȘI Dacia a lansat oficial comenzile pentru Duster face-lift și a anunțat noile prețuri

Grupul VW pregătește trei modele înrudite, ale mărcilor Porsche, Audi și Bentley, însă nu este sigur dacă noul model Porsche are legătură cu proiectul Trinity, așa cum a fost botezat. Audi a prezentat deja conceptul Skysphere, pe care îl va aduce la Munchen, al unui roadster de mari dimensiuni, care ar putea să fie parte din acest proiect Trinity.

FOTO Porsche anunță un concept-car „al viitorului” pentru Salonul Auto din Munchen

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche
salonul auto munchen
concept car porsche