FOTO SPION Renault Captur: noua generație a SUV-ului a fost fotografiată fără camuflaj

FOTO SPION Renault Captur: noua generație a SUV-ului a fost fotografiată fără camuflaj
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 21 iun 2019

Renault pregătește lansarea unei noi generații Captur, SUV-ul care a făcut celebră clasa din care face parte și care i-a determinat pe competitorii săi să lanseze produse similare în Europa și în lume. Până la evenimentul din toamnă în cadrul căruia se presupune că va fi prezentat nou Captur, noi imagini cu mașina nedeghizată au apărut pe internet, dezvăluind complet aspectul noului model.

Urmărește-ne și pe Google News

Noi imagini cu Renault Captur, generația a doua, au apărut în spațiul public, lăsând la vedere aproape toate detaliile modelului care va putea fi cumpărat abia în 2020. Fotografiile arată o parte frontală similară cu cea a Clio, preluată de pe linia Megane, un profil mult mai sofisticat și o alură care face din acest model să pară mai SUV decât era anterior. Fotografiile au unele detalii inscripționate cu litere asiatice, ceea ce ne duce cu gândul că modelul a fost testat și în zona China, unde actuala generație reprezintă un succes uriaș.

Renault Captur a fost lansat în 2013, fiind dezvoltat și produs pe platforma B a Renault, aceeași pe care este construit Clio. Renault a învățat din lecția Nissan Juke, preferând să nu investească în tracțiunea integrală, care ar fi complicat foarte mult dezvoltarea în condițiile în care cumpărătorii potențiali nu erau interesați prea mult de această tracțiune. Modelul a avut un succes fantastic și chiar și în ultimul său an de viață reușește să fie în topul celor mai vândute SUV-uri din Europa.

Înmatriculările din UE, prima lună de creștere după 5 luni de declin. România - printre piețele cu performanțe CITEȘTE ȘI Înmatriculările din UE, prima lună de creștere după 5 luni de declin. România - printre piețele cu performanțe

Viitoarea generație va beneficia de noua platformă CMF-B, pe care a fost construit și noul Clio, va avea noi motorizări, inclusiv o propulsie hibridă bazată pe un motor 1.6 litri al Nissan, și va primi, de asemenea, o variantă de caroserie mai lungă, care ar putea să se numească Grand Captur.

FOTO SPION Renault Captur: noua generație a SUV-ului a fost fotografiată fără camuflaj

viewscnt
Afla mai multe despre
renault captur
fotografii captur
generatia a doua captur
noul renault captur