GALERIE FOTO Dacia testează vânzările online cu o ediție ultra-limitată a lui Duster, numită Black Collector

Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 18 sep 2019

Un Duster complet negru, sub numele Black Collector, este modelul cu care Renault încearcă să atragă cumpărătorii din Franța către modelul românesc, printr-un magazin online. Ediția specială a lui Duster a fost anunțată încă din iunie, la Marele Picnic Dacia din Paris.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Imagini pot fi văzute la finalul articolului și în GALERIA FOTO

Dacia Duster Black Collector este o ediție specială lansată acum de Renault în Franța, în numai 500 de exemplare, pentru a fi vândută exclusiv online, printr-un site dedicat. Mașina a fost anunțată fanilor Dacia din Franța în luna iunie, la Big Dacia Picnic, unde s-au adunat circa 10.000 de proprietari Dacia francezi, în apropiere de Paris.

FOTO Tenismanul ceh Tomas Berdych, după vizita pe Transfăgărășan: Ai avut dreptate, Jeremy Clarckson, este cel mai frumos drum din lume CITEȘTE ȘI FOTO Tenismanul ceh Tomas Berdych, după vizita pe Transfăgărășan: Ai avut dreptate, Jeremy Clarckson, este cel mai frumos drum din lume

Black Collector este considerată o ediție ultra-limitată, poate fi comandată exclusiv online, pe baza unui avans, și se remarcă prin culoarea neagră, inclusiv la nivelul ornamentelor care în mod normal sunt cromate. Un abțibild și câteva decorațiuni de culoare galbenă completează aspectul “stylish adveturer” al acestui Duster. Dotările sunt cele specifice echipării Prestige. Alte echipamente prezente sunt instalația audio Focal, card de acces hands-free, cameră multi-view și display multimedia compatibil Apple CarPLay și Android Auto.

O nouă investiție în industria auto din România, anunțată printr-o circulară: \ CITEȘTE ȘI O nouă investiție în industria auto din România, anunțată printr-o circulară: "fake news" sau informație scăpată din greșeală?

Duster Black Collector are o motorizare 1.3 TCe, de 130 CP, benzină, cu tracțiune 4x2 și fiecare exemplar va fi numerotat, pentru a sublinia caracterul exclusiv al mașinii.

Prețul Dacia Duster Black Collector este de 19.490 euro, la momentul publicării acestui articol fiind rezervate 57 de unități. Cei care vor să o cumpere trebuie să achite suma de 200 de euro, vânzarea urmând să fie finalizată într-un show-room clasic.

 

 

GALERIE FOTO Dacia testează vânzările online cu o ediție ultra-limitată a lui Duster, numită Black Collector

 

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia editie speciala
duster editie limitata
duster black colector
rezervare duster online