GALERIE FOTO Noul Renault Clio, prezentat oficial

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 13 iun 2016

La 26 de ani de la lansarea primei generații Renault Clio, constructorul auto francez a prezentat o nouă versiune a longevivului model, ce include dotări rezervate până în prezent modelelor din clasele superioare. Renault Clio facelift poate fi comandat începând cu această vară, primele livări fiind programate pentru luna septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La exterior, noul Clio se laudă cu o grilă frontală mărită și vine echipat cu lumini full-LED, inclusiv sistemul diurn de iluminare în forma literei C, specific ultimelor modele Renault.

Gama de motoare a fost extinsă cu un propulsor pe motorină de 1,5 litri și 110 CP, în timp ce motorul pe benzină TCe, de 120 CP, este de acum disponibil și cu o transmisie manuală în 6 trepte, arată, într-un comunicat, proprietarul Dacia. În total, noul Clio oferă 11 combinații de motoare și transmisii.

Paleta de culori a primit patru noi nuanțe, anume Intense Red, Titanium Grey, Pearlescent White și Iron Blue, iar la capitolul conectivitate, Clio facelift vine cu trei variante multimedia: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution și noul sistem inteligent R&Go, disponibil pentru toate nivelele de echipare. O altă noutate este reprezentată de boxele Bose, disponibile în premieră pe o mașină Renault din clasa B.

Daimler și grupul chinez BAIC Motor varsă încă 608 milioane dolari în extinderea fabricii lor de motoare din Beijing CITEȘTE ȘI Daimler și grupul chinez BAIC Motor varsă încă 608 milioane dolari în extinderea fabricii lor de motoare din Beijing

Initiale Paris, echiparea de vârf a noii versiuni Clio, va fi disponibilă chiar de la lansare, printre dotări numărându-se o nuanță exclusivă pentru caroserie, volan și schimbător îmbrăcate în piele Nappa și tapițerii din piele de culoare neagră sau alb cu negru.

Prețul pentru varianta de top pornește de la 22.200 euro pe piața din Franța, în timp ce versiunea de bază, cu un motor de 1,2 litri și 75 CP, va putea fi achiziționată cu 13.700 euro. Renault nu a oferit detalii în privința prețurilor noului Clio în afara Franței.

Renault Clio facelift poate fi comandat începând cu această vară, primele livări fiind programate pentru luna septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
clio
facelift