Grupul chinez Great Wall Motor lansează anul viitor modele electrice și hibride în Europa

Grupul chinez Great Wall Motor lansează anul viitor modele electrice și hibride în Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2021

Grupul chinez Great Wall Motor a anunțat că va lansa anul viitor un automobil electric compact și un SUV plug-in hibrid în Europa, pe fondul creșterii numărului de producători auto din China care își încearcă norocul pe continent cu vehicule cu emisii scăzute sau zero, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Compania a informat la Salonul Auto de la Munchen că la finalul anului va lua comenzi de la clienții germani pentru SUV-ul Coffee 01, care are o autonomie de 150 de kilometri, iar livrările, comercializate sub brandul WEY brand al Great Wall, vor începe în primul semestru din 2022, scrie Agerpres.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Salonul Auto de la Munchen este primul eveniment global al industriei auto de la debutul pandemiei.

În curând grupul chinez va anunța că modelul său va fi disponibil și pe alte piețe europene și în 2022 va inaugura la Munchen primul său "centru de experimentare a brandului" din Europa.

În mai, producătorul chinez de vehicule electrice Nio Inc anunțase că va lansa în Norvegia primul său magazin în afara țării. Țara nordică este lider mondial în domeniul utilizării automobilelor electrice.

Rivalele Xpeng Inc și BYD vând deja automobile electrice în Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
great wall motor
modele electrice