Întreruperi la emiterea prin SMS a rovinietelor în zilele de 18 și 19 noiembrie

Întreruperi la emiterea prin SMS a rovinietelor în zilele de 18 și 19 noiembrie
scris 17 nov 2017

Emiterea de rovignete și peaje (drept de a folosi o cale ferată străină pentru transportul de mărfuri cu vehicule proprii) prin SMS, în perioada 18 noiembrie, ora 14.00 și 19 noiembrie, ora 22.00 ar putea fi întreruptă din cauza unor lucrări la sistemele informatice ale Internelor, anunță CNAIR.

Potrivit comunicatului, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează clienții operatorilor de telefonie mobilă că, urmare a unor activități de mentenanță/upgrade la sistemle informatice ale Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în perioada 18.11.2017 ora 14:00 – 19.11.2017 ora 22:00 există posibilitatea ca emiterea rovinietelor și a peajelor, prin intermediul serviciului de mesagerie scurtă (SMS), să fie întreruptă.

Pentru a nu primi amenzi pentru neplata rovinietelor sau peajelor, CNAIR sfătuiește șoferii achite tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor. Informații cu privire la punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați, se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR SA.

viewscnt
Afla mai multe despre
rovinieta
peaj
cnair