Jaguar Land Rover bifează profit și aduce speranța în pofida valului de știri negative

Jaguar Land Rover bifează profit și aduce speranța în pofida valului de știri negative
scris 21 mai 2019

Jaguar Land Rover a anunțat că a reușit să obțină profit în primul trimestru din 2019, aducând astfel speranța că se află pe un trend pozitiv, în ciuda valului de știri negative despre finanțele companiei.

Jaguar Land Rover a anunțat că a obținut venituri nete de 119 mlioane de lire în primele trei luni din 2019, respectiv un profit operațional de 269 milioane de lire. Cu aceste cifre, anul fiscal ce se închide pe 31 martie recuperează din pierderile anterioare până la 3,6 miliarde lire. Veniturile JLR au scăzut în cele 12 luni cu 1,6 miliarde lire, la un nivel de 24,2 miliarde lire. Cei de la Jaguar Land Rover au mai anunțat că bilanțul rămâne „puternic” cu 3,8 miliarde lire cash și 1,9 miliarde lire facilitate de credit netras.

VIDEO Salariul crește la uzina Dacia. Muncitorii de la Mioveni au dus șefilor tăvile cu mâncare, acuzând că este proastă CITEȘTE ȘI VIDEO Salariul crește la uzina Dacia. Muncitorii de la Mioveni au dus șefilor tăvile cu mâncare, acuzând că este proastă

Din păcate pentru mărcile JLR, piața din China continuă să scadă, luna aprilie aducând un declin de 46 de procente pentru companie.

Compania britanică Jaguar Land Rover, deținută de indienii de la Tata Motors, a fost subiectul mai multor articole în presa britanică pe tema vânzării, unul dintre potențialii cumpărători fiind PSA Group. Cele două companii au dezmințit, însă, informațiile.

viewscnt
Afla mai multe despre
jaguar land rover
jlr
profit jaguar
tata motors
piata auto
rezultate financiare jaguar