Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway, primele modele Dacia echipate cu transmisie automată

Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway, primele modele Dacia echipate cu transmisie automată
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 28 aug 2015

Dacia va oferi în premieră cumpărătorilor, începând cu această toamnă, opțiunea echipării modelelor produse la fabrica din Mioveni cu transmisia manuală automatizată Easy-R, care va fi prezentată oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway vor fi primele modele Dacia dotate cu noua transmisie, se arată într-un comunicat al grupul francez Renault, proprietarul constructorului auto român.

Tot în cadrul salonului de la Frankfurt, care va avea loc între 17 și 27 septembrie, Dacia va prezenta ediția pentru 2016 a modelului Duster, care vine cu noi echipamente și o serie de modificări stilistice. Duster este modelul Dacia cu cele mai mari vânzări pe piețele internaționale în primele șapte luni din acest an, fiind exportat în peste 99.700 de exemplare.

Printre noutățile anunțate de constructorul auto francez Renault pentru salonul de la Frankfurt se numără premiera mondială a noului Megane, precum și prezentarea modelelor Talisman, Espace și Kadjar.  

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
logan
sandero
duster
frankfurt
eary r
transmisie automata