Mai multe companii aeriene evită strâmtoarea Ormuz

Mai multe companii aeriene evită strâmtoarea Ormuz
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2019

Companiile aeriene KLM, Qantas, Singapore Airlines și Malaysia Airlines au decis să evite strâmtoarea Ormuz, situată în zona unde Iranul a doborât drona militară americană, informează France Presse vineri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este de așteptat ca decizia să afecteze zborurile dintre Australia și Londra, însă aceasta nu ar trebui să prelungească timpul de zbor, potrivit companiei Qantas.

Air France a indicat că aceste măsuri nu o vizează, întrucât avioanele sale nu survolează zona respectivă, scrie Agerpres.

Probleme pentru Blue Air și pasagerii companiei: curse cu întârzieri chiar și de peste 12 ore CITEȘTE ȘI Probleme pentru Blue Air și pasagerii companiei: curse cu întârzieri chiar și de peste 12 ore

Anunțul intervine în timp ce Washingtonul a interzis joi seara companiilor aeriene americane să survoleze spațiul aerian controlat de Teheran deasupra Golfului Persic și a Golfului Oman "până la noi ordine" după ce Iranul a doborât o dronă de recunoaștere americană.

viewscnt
Afla mai multe despre
ormuz
klm