MHS Holding, deținut de Michael Schmidt, afaceri de peste 400 milioane de euro în 2019

MHS Holding, deținut de Michael Schmidt, afaceri de peste 400 milioane de euro în 2019
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 28 ian 2020

MHS Holding, grupul de firme care include cea mai mare rețea de dealeri BMW din România, a anunțat afaceri în creștere în 2019, atât pe segmentul intern, cât și pentru diviziile din străinătate (Germania).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai mare dealer din rețeaua BMW Group din România și din Europa de Sud-Est, Automobile Bavaria, deținut de omul de afaceri Michael Schmidt, a anunțat o creștere a vânzărilor de mașini noi cu 18% față de 2018, cu un volum total de 3.147 unități livrate, noi si second hand . Vânzările de automobile rulate s-au situat la nivelul anului 2018, cu aproape 1.400 de automobile BMW și MINI livrate în România.

În total, MHS Holding, care cuprinde Automobile Bavaria, dealerul de camioane Automobile Bavaria, MHS Truck & Bus, MHS Motors, Bavaria Mobility, Schmidt Automobile, Schmidt Premium Cars și MHS Automotive a înregistrat livrări totale de 8.693 vehicule, valoare ce curpinde toate mărcile comercializate de către grupul de companii. Grupul de companii a reușit să obțină o creștere de 12,4% a vânzărilor de autoturisme noi față de 2018, ajungând astfel la o cifră de afaceri de 415 milioane euro.

MHS Motors, dealerul Opel din Târgu Mureș, a avut o creștere cu 55 % a vânzărilor de automobile noi, față de anul 2018.

Importatorul și distribuitorul camioanelor MAN și-a crescut cu 0,8% cota de piață față de anul 2018, în condițiile unei piețe de vehicule grele noi aflată în scădere, dublându-și totodată  numărul de contracte de service.

În România, MHS Holding a vândut 4.693 unități, automobile noi și rulate, prin dealerii Automobile Bavaria, precum și autocamioane și autobuze, prin MHS Truck & Bus. Cifra de afaceri înregistrată de companiile din România în 2019 a crescut cu 8% față de anul anterior, ajungând la 260 milioane euro.

FOTO Volvo a deschis comenzile pentru versiunea electrică a lui XC40 CITEȘTE ȘI FOTO Volvo a deschis comenzile pentru versiunea electrică a lui XC40

Afacerile din afara României ale grupului au crescut și ele. Rolls-Royce Motor Cars München a crescut cu 25%, fiind premiat la Conferința anuală de la Singapore cu premiul “Global Dealer of the Year 2018”

Pe segmentul de vehicule comerciale grele, MHS Truck & Bus Group a înregistrat o creștere a cotei de piață cu 0,8% pe o piață care a scăzut cu 8%.

În ceea ce privește operațiunile de service, Rolls-Royce Motor Cars București a înregistrat cifre record, odată cu creșterea numărului de automobile Rolls-Royce din Europa de sud-est. “Avem clienți din toată regiunea. Clienții Rolls-Royce călătoresc des, au proprietăți în mai multe țări și se așteaptă la un grad ridicat de calitate a serviciilor oriunde s-ar afla. De aceea trebuie să fim mereu pregătiți la cel mai înalt nivel. Ne așteptăm la o creștere și în acest an, pe măsură ce noi modele Cullinan sau de alt tip vor fi livrate către proprietari”, a mai declarat Michael Schmidt.

viewscnt
Afla mai multe despre
automobile bavaria
mhs holding
michael schmidt
dealer bmw romania