Michelin reia producția la a doua uzină din România

Michelin reia producția la a doua uzină din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2020

Producătorul francez de anvelope Michelin a anunțat că a reluat producția la a doua uzină din România, cea care produce anvelope la Zalău, în timp ce uzina din județul Prahova rămâne închisă. Compania a oprit producția în toate cele trei fabrici din România la finalul lunii martie, iar pe 8 aprilie a reluat producția la fabrica din cord metalic unde oprise producția pe 28 martie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Din data de 21 aprilie, activitatea de producție de la Zalău Anvelope este reluată progresiv. Măsurile sanitare necesare au fost implementate, conform cu legislația în vigoare și cu reglementările interne, prioritatea noastră fiind să protejăm sănătatea și siguranța angajaților noștri.

Uzina de la Florești rămâne deocamdată închisă, cu excepția anumitor activități critice sau cu foc continuu care au un program specific", este mesajul companiei, prezentat de Hotnews.

Anterior, Michelin a anunțat că reia progresiv producția la fabrica de cord metalic de la Zalău, uzina de anvelope din aceeași localitate și cea de la Florești rămânând deocamdată închise.

În plus, cum a anunțat Profit.ro, Michelin va începe să confecționeze măști de protecție inclusiv în fabricile pe care le are în România, acestea urmând să fie livrate atât propriilor muncitori, atunci când fabricile vor fi redeschise, cât și spitalelor.

Compania a oprit producția în toate cele trei fabrici din România la finalul lunii martie, mai exact din 28 martie pentru fabrica de cord.

Numărul companiilor municipale din București, redus CITEȘTE ȘI Numărul companiilor municipale din București, redus

Construită integral de Michelin România în 2003, uzina Zalău Cord furnizează cord metalic uzinelor din cadrul grupului, cordul metalic fiind una dintre cele mai importante componente ale carcasei anvelopei. În cadrul fabricii lucrează circa 700 de angajați.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
michelin
zalau