Mircea Boștină este noul director general al Romatsa

Mircea Boștină este noul director general al Romatsa
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2018

Consiliul de Administrație al Regiei Autonome Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) l-a numit în funcția de director general pe Mircea Boștină, care își va prelua atribuțiile începând cu data de 1 iunie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta îl înlocuiește în funcție pe Fănică Cârnu, care a ocupat postul de director general al regiei din 5 martie până în prezent, scrie News.ro.

Mircea Boștină a absolvit Școala Militară de Ofițeri de Aviatie, Bobocul, județul Buzau, a activat ca pilot comandant pe diferite aeronave comerciale din țară și din străinătate și a fost certificat ca pilot instructor examinator.

Christian Tour: Israelul a intrat în Top 5 al celor mai căutate destinații turistice CITEȘTE ȘI Christian Tour: Israelul a intrat în Top 5 al celor mai căutate destinații turistice

Începând cu anul 2009 a ocupat funcția de director general la o societate comercială, care a avut ca obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul activităților anexe transportului aerian.

Obiectivul prioritar al Romatsa este furnizarea de servicii de trafic aerian pentru aeronavele ce executa zboruri GAT (trafic aerian general) în condiții IFR (reguli de zbor după instrumente) în spațiul aerian al României.

viewscnt
Afla mai multe despre
romatsa
mircea bostina