Nio va lansa o marcă de mașini electrice de serie în luna mai

Nio va lansa o marcă de mașini electrice de serie în luna mai
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2024

Compania chineză de vehicule electrice premium Nio intenționează să prezinte o marcă de mașini de serie, numită ”Le Dao”, în luna mai, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorii au confirmat că noua marcă va fi numită ”Le Dao” în chineză și au spus că numele este menit să reflecte familiile, segmentul de consumatori țintă, care se bucură împreună, informează News.ro.

Nio, fondată la sfârșitul anului 2014, s-a concentrat până acum pe segmentul superior al pieței, cu SUV-uri și sedanuri care pot costa mai mult decât Model S sau Model Y de la Tesla, dar care vin cu o suită de servicii precum accesul la clubhouse-urile utilizatorilor cunoscute sub numele de Nio Houses.

Când va lansa Volkswagen cea mai ieftină mașină electrică a mărcii CITEȘTE ȘI Când va lansa Volkswagen cea mai ieftină mașină electrică a mărcii

Livrările lunare de mașini au rămas însă modeste față de creșterea rapidă a unor concurenți. La începutul acestei luni, Nio a declarat că marca sa de pe piața mașinilor de masă va debuta în al doilea trimestru, cu lansarea primului produs în trimestrul al treilea și livrări la scară largă în trimestrul următor.

O altă companie chineză de mașini electrice numită Xpeng a declarat vara trecută că intenționează să dezvolte o nouă marcă pentru piața de masă, care va viza gama de prețuri de 150.000 de yuani (20.580 dolari). Compania a spus că va dezvolta brandul printr-un parteneriat strategic cu Didi.

viewscnt
Afla mai multe despre
nio
masini electrice
serie
lansare