Nissan va finanța vânzările de automobile Mitsubishi pe piețele din Australia, Noua Zeelandă și Canada

Nissan va finanța vânzările de automobile Mitsubishi pe piețele din Australia, Noua Zeelandă și Canada
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 6 iun 2017

Nissan Motor și Mitsubishi Motors au anunțat lansarea unei divizii comune de servicii financiare pentru piețele din Australia, Noua Zeelandă și Canada.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nissan și Mitsubishi, companii auto care au o relație de afiliere după ce Nissan a cumpărat un pachet de 34% din Mitsubishi, care îi conferă poziția de control, au decis să-și întărească poziția pe piețele pe care Mitasubishi are nevoie de susținere, în materie de servicii financiare. Cele două companii japoneze au lansat o structură comună de finanțare pentru piețele din Australia, Noua Zeelandă și Canada care se va ocupa de vânzări și finanțarea vânzărilor. Noua divizie va fi susținută de Nissan, prin intermediul businessului de finanțare, dar va fi oferit clienților Mitsubishi, sub brandul Mitsubishi Motors Financial Services.  Mitsubishi nu dispunea de servicii proprii de finanțare pe piețele amintite, astfel că acum va miza pe clienți noi, prin costuri mai mici de finanțare și prin servicii extinse legate de achiziția unui vehicul MItsubishi.

Mitsubishi ar putea vinde mașini Renault în Asia de Sud Est. Pickup-ul L200 va oferi platforma pentru viitoarea Navara CITEȘTE ȘI Mitsubishi ar putea vinde mașini Renault în Asia de Sud Est. Pickup-ul L200 va oferi platforma pentru viitoarea Navara

„Noul parteneriat al Nissan cu Mitsubishi ne va permite să ajutăm mai mulți clienți să-și cumpere vehiculele. Suntem determinați să oferim cele mai bune servicii clienților noștri și dealerilor. Va genera afaceri în creștere, va reduce costurile și va dezvolta portofoliul nostru.”, a declarat Rakesh Kochhar, Senior Vice President of Global Treasury and Sales Finance, în cadrul Nissan Motor.

Nissan și Mitsubishi studiază posibilitatea extinderii acestui parteneriat și pe alte piețe ale lumii.

Alături de Renault, Nissan și Mitsubishi fac parte din Alianța Renault Nissan, care a înregistrat în 2016 un volum de vânzări de aproape 10 milioane de vehicule, devenind al treilea grup auto la nivel global, după Volkswagen și Toyota. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nissan
mitsubishi
finantare