Nou jucător - Austriecii de la Rock ‘N’ Log intră în România, pe o piață tot mai aglomerată

Nou jucător - Austriecii de la Rock ‘N’ Log intră în România, pe o piață tot mai aglomerată
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 10 aug 2022

Compania austriacă Rock ‘N’ Log a intrat pe piața românească de transport și logistică, un domeniu care a atras de la începutul acestui an jucători noi, precum Sennder (Germania) și Omida (Polonia).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Rock ‘N’ Log este în proces de extindere în Europa – a deschis noi puncte de lucru în Austria și Bosnia, iar acum și-a stabilit biroul pentru România la Timișoara, relevă date analizate de Profit.ro.

EXCLUSIV SURPRIZĂ - Free Now amână ieșirea din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV SURPRIZĂ - Free Now amână ieșirea din România

Sergiu Iordache, managing director la DSV Solutions, parte a grupului danez de transport și logistică DSV, declara recent pentru Profit.ro că se așteaptă, pentru perioada următoare, la o consolidare a pieței de profil, prin achiziții și fuziuni, în condițiile în care acum acest domeniu este foarte fragmentat, dar oferă în același timp oportunități de dezvoltare.

Piața de profil românească înregistrează în 2022 o creștere a cererii pentru toate tipurile de transport (rutier, aerian, maritim și feroviar), dar și pentru serviciile de depozitare în centre logistice.

EXCLUSIV Antreprenorul român Adrian Polec, proprietarul singurei fabrici de baterii litiu-ion din România, a început o colaborare cu Mercedes-Benz Energy. Plănuiește investiții masive în două noi fabrici CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Antreprenorul român Adrian Polec, proprietarul singurei fabrici de baterii litiu-ion din România, a început o colaborare cu Mercedes-Benz Energy. Plănuiește investiții masive în două noi fabrici

Provocările sunt însă multiple – de la problemele legate de Covid, războiul din Ucraina, creșterile de prețuri pentru combustibili și energie sau inflația și reducerea capacității de transport rutier, atât din cauza lipsei de șoferi cât și din incapacitatea constructorilor de a produce camioane și semiremorci pe măsura cererii, ca urmare a crizei de componente auto.

viewscnt
Afla mai multe despre
rock 'n' log transporturi