Opel prezintă faceliftul lui Crossland, cu noul design preluat de la Mokka

Opel prezintă faceliftul lui Crossland, cu noul design preluat de la Mokka
scris 8 oct 2020

La doar câteva săptămâni de la debutul oficial al lui Opel Mokka, într-o nouă generație, cu un nou design trasează direcția stilistică pentru întreaga gamă, constructorul german prezintă un nou model care prea acest design. Crossland a ajuns la jumătatea vieții și beneficiază de un facelift important.

Opel Crossland este primul model din gama Opel care duce în showroom-uri designul Opel Vizor, odată cu revizuirea estetică și tehnică de la jumătatea vieții. Schimbarea esențială este grila radiatorului și farurile, care păstrează totuși elemente distinctive prezente încă de la lansrea de acum 4 ani. Dincolo de aceste modificări ale aspectului, Opel anunță și îmbunătățiri ale șasiului și direcției (arcuri și amortizare noi pentru suspensia față cu brațe McPherson și pentru puntea spate cu bară de torsiune și un nou arbore intermediar al coloanei de direcție), noi scaune ergonomice și scheme noi de culori. Clienții vor avea la dispoziție și sistemul adaptiv de control al trațciunii, IntelliGrip.

SUV-ul Ford EcoSport, fabricat la Craiova, va primi o nouă versiune, Active, cu trăsături off-road CITEȘTE ȘI SUV-ul Ford EcoSport, fabricat la Craiova, va primi o nouă versiune, Active, cu trăsături off-road

De asemenea, sunt introduse scuturi de protecție față și spate (vopsite argintiu în cazul variantei Ultimate), proiectoare de ceață față cu LED (cu ornament cromat pentru variantele Ultimate și Elegance), bandouri cromate pentru uși, pentru nivelul de echipare Ultimate, precum și o gamă de jante din aliaj ușor de 16 și 17 inch.

O altă noutate pentru Crossland este și trecerea la denumirea fără X, așa cum s-a întâmplat și la Mokka.

Noul Opel Crossland va fi livrat începând din 2021, însă poate fi comandat începând de acum, după cum anunță compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
opel crossland
mokka