Parlamentul britanic a aprobat un proiect de 18,6 miliarde de dolari pentru extinderea aeroportului Heathrow

Parlamentul britanic a aprobat un proiect de 18,6 miliarde de dolari pentru extinderea aeroportului Heathrow
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iun 2018

Parlamentul britanic a aprobat luni un proiect controversat de extindere a aeroportului Heathrow, în valoare de 14 miliarde de lire sterline (18,6 miliarde dolari), descris de guvern ca cea mai importantă decizie în domeniul transporturilor la nivelul unei generații, transmite Asssociated Press.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Camera Comunelor a votat luni cu 415 voturi pentru la 119 împotrivă în favoarea construirii unei a treia piste pe Heathrow Airport, după mai multe ore de dezbateri, scrie News.ro.

Decizia a fost luată după mai multe decenii de studii și neînțelegeri legate de modul în care ar trebui extinsă capacitatea aeroportului din sud-estul Angliei și în mod sigur va fi contestată în justiție.

Volkswagen a depășit toate recordurile cu modelul electric I.D. R Pikes Peak CITEȘTE ȘI Volkswagen a depășit toate recordurile cu modelul electric I.D. R Pikes Peak

Premierul Theresa May consideră că proiectul va stimula creșterea economică și a semnalat angajamentul țării de a extinde comerțul internațional și legăturile de transport, în condițiile în care Marea Britanie se pregătește să iasă din Uniunea Europeană.

Vecinii aeroportului și organizațiile de protecție a mediului sunt împotriva extinderii aeroportului din cauza poluării, a zgomotului și a comunităților care vor fi distruse.

viewscnt
Afla mai multe despre
parlamentul britanic
heathrow