Perpetoo, serviciu de car sharing, adaugă opțiunea de închiriere. Cât ar câștiga lunar proprietarii de mașini care renunță temporar la autovehicul

Perpetoo, serviciu de car sharing, adaugă opțiunea de închiriere. Cât ar câștiga lunar proprietarii de mașini care renunță temporar la autovehicul
scris 16 oct 2019

Perpetoo, serviciul de car sharing de la persoană la persoană, lansat în primăvara acestui an, și-a extins acum serviciile și cu opțiunea de închiriere, disponibil  în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Serviciul de car sharing de la persoană la persoană Perpetoo este dezvoltat de Aurelian Marin, proprietarul agenției de turism Paradis Vacanțe de Vis.

Primăria Capitalei vrea reconfigurarea rețelei de tramvaie ale Societății de Transport București. Ce liniile de tramvai ar urma să fie desființate CITEȘTE ȘI Primăria Capitalei vrea reconfigurarea rețelei de tramvaie ale Societății de Transport București. Ce liniile de tramvai ar urma să fie desființate

Sistemul presupune ca proprietarii de mașini care vor dori să își pună la dispoziție vehiculul pentru închiriere să o poată face, dacă sunt respectate următoarele condiții: mașina să fie proprietate privată, cu cel mult 8+1 locuri, să fie fabricată începând cu anul 2010, să aibă revizia auto, RCA și ITP la zi, să aibă vignetă valabilă și să fie echipată corespunzător (roți de vară/iarnă, trusă medicală, triunghiuri reflectorizante, extinctor, vestă reflectorizantă, conforme cu normele în vigoare).

Potrivit reprezentanților Perpetoo, utilizatorii care își vor pune la dispoziție mașina, ar putea câștiga lunar între 1.000 și 4.000 de lei, în funcție de modelul mașinii și de perioada de timp în care aceasta va fi închiriată, proprietarii autovehiculelor fiind aceia care vor stabili prețul de închiriere.

FOTO Porsche își extinde familia noului model electric Taycan, cu o versiune mai ieftină CITEȘTE ȘI FOTO Porsche își extinde familia noului model electric Taycan, cu o versiune mai ieftină

Reprezentanții Perpetoo estimează că, în primul an de activitate, peste 3.000 de proprietari își vor pune la dispoziție prin intermediul platformei o mașină sau chiar mai multe, iar, în ceea ce privește numărul închirierilor, acesta va depăși 25.000.

Serviciul de car sharing de la persoană la persoană Perpetoo este dezvoltat exclusiv din capital privat românesc, care însumează aproximativ 300.000 euro, iar la dezvoltarea și optimizarea platformei lucrează o echipă de peste 30 de specialiști. 

viewscnt
Afla mai multe despre
perpetoo
car sharing
aurelian marin