Presă: Fiat Chrysler și Renault se află în negocieri avansate pentru o colaborare amplă

Presă: Fiat Chrysler și Renault se află în negocieri avansate pentru o colaborare amplă
scris 26 mai 2019

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) și Renault se află în negocieri avansate pentru o colaborare amplă, potrivit mai multor persoane apropiate discuțiilor, citate de Financial Times.

Cei doi producători auto vor să își unească forțele pentru a răspunde la provocările structurale cu care se confruntă industria auto globală, relatează News.ro.

Un acord ar putea duce  în cele din urmă la intrarea FCA în alianța Renault-Nissan-Mitsubishi, potrivit surselor.

FAN Courier va deschide în cel mult un an hub-ul din Cluj, cu o investiție de 5 milioane euro CITEȘTE ȘI FAN Courier va deschide în cel mult un an hub-ul din Cluj, cu o investiție de 5 milioane euro

Persoanele au avertizat că rezultatul ar avea nevoie de un parcurs dificil, care ar implica atragerea acordului constructorului  japonez de automobile Nissan.

 

Potrivit Financiar Times, reprezentanții Renault și ai FCA au refuzat să comenteze, iar un purtător de cuvânt al Nissan nu a răspuns solicitării de comentarii.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
fiat
chrysler
renault
colaborare
negocieri