Producătorul auto Stellantis va concedia temporar aproximativ 2.250 de lucrători de la uzina italiană Mirafiori

Producătorul auto Stellantis va concedia temporar aproximativ 2.250 de lucrători de la uzina italiană Mirafiori
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 ian 2024

Producătorul auto Stellantis va concedia temporar aproximativ 2.250 de lucrători de la uzina Mirafiori din orașul italian Torino, în săptămânile următoare, ca răspuns la cererea slabă, au declarat luni sindicatele, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Disponibilizările vor avea loc în perioada 12 februarie - 3 martie și vor afecta 1.250 de lucrători care produc modelul electric Fiat 500 și alte 1.000 modele Maserati, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, confirmând o declarație a sindicatului.

VW umblă la salariile directorilor pentru a reduce cheltuielile CITEȘTE ȘI VW umblă la salariile directorilor pentru a reduce cheltuielile

Sindicatele s-au declarat îngrijorate de disponibilizări și au cerut discuții cu compania cât mai curând posibil, scrie News.ro.

Stellantis a luat măsuri similare pentru o perioadă, la sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie a anului trecut, când cererea a fost redusă.

Un sindicat italian a declarat săptămâna trecută că cumpărătorii au amânat să cumpere vehicule electrice, ei așteptând ca guvernul să ofere stimulente pentru a spori acceptarea.

viewscnt
Afla mai multe despre
stellantis
concedieri
mirafiori