PSA Peugeot Citroen vrea să își crească veniturile cu 10% până în 2018, prin lansarea de noi modele

PSA Peugeot Citroen vrea să își crească veniturile cu 10% până în 2018, prin lansarea de noi modele
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2016

PSA Peugeot Citroen vrea să își crească veniturile cu 10% până în 2018 prin lansarea de noi modele, inclusiv modele electrice, hibride și un vehicul pickup, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Constructorul auto francez a prezentat marți noul plan strategic pe cinci ani, numit ”Push to Pass”, după ce a îndeplinit planul de redresare cu trei ani înainte de termenul stabilit, scrie News.ro.

Planul prevede o nouă serie de produse prin care veniturile să crească cu 27% până în 2012, în paralel cu menținerea unor marje de profit operațional ridicate.

”În baza reconstrucției noastre financiare, vom lansa o ofensivă globală de produse și tehnologie. Acum, cu o agilitate mai mare, suntem pregătiți să schimbăm paradigma, anticipând schimbările în stilul de utilizare a mașinilor”, a declarat directorul general Carlos Tavares.

În următorii cinci ani, Peugeot intenționează să lanseze 26 de automobile și vehicule comerciale ușoare.

Amazon și Microsoft ar putea furniza servicii de cloud computing pentru HERE CITEȘTE ȘI Amazon și Microsoft ar putea furniza servicii de cloud computing pentru HERE

Între mașinile noi se vor afla 7 vehicule hibride, patru electrice și un mobil pickup, toate fiind categorii de produse care nu sunt fabricate în prezent de Peugeot.

În următorii doi ani ani, Peugeot intenționează să obțină o marjă de profit operațional medie de 4% și de 6% până în 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
psa peugeot citroen