Record absolut de trafic pe Aeroportul din Iași

Record absolut de trafic pe Aeroportul din Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iul 2022

Aeroportul din Iași a înregistrat un trafic record în luna iunie, peste 172.000 de persoane tranzitând aerogara ieșeană în acea perioadă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorul aerogării ieșene, Romeo Vatră, a declarat că traficul din ultima lună reprezintă un record absolut pentru aeroportul ieșean, după ce ultimul record se înregistrase în luna mai a acestui an, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT LIVE Mirona Dolocan, Președinte Comisia de recuperare credite neperformante ARB: Ne lipsește o cultură a restructurării CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Mirona Dolocan, Președinte Comisia de recuperare credite neperformante ARB: Ne lipsește o cultură a restructurării

"Trendul crescător de pasageri continuă cu venirea sezonului de vacanțe, înregistrând în luna iunie un nou record de trafic de 172.500 de pasageri. În prima jumătate a anului au decolat și aterizat la Iași 700.000 de pasageri, ceea ce ne face să credem că la finalul anului este posibil să depășim traficul de 1,3 milioane din anul 2019", a afirmat Romeo Vatră.

El a mai declarat că, începând din 28 iulie, Austrian Airlines introduce încă un zbor Iași-Viena, la 5.25, de trei ori pe săptămână, respectiv luni, miercuri și vineri. De la Iași către Viena se poate zbura zilnic, decolarea fiind programată la ora 16.05.

Zborurile WizzAir mutate de la Chișinău la Iași în primăvară, din cauza războiului din Ucraina, vor reveni din septembrie pe aeroportul din capitala Republicii Moldova.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul din iași
zboruri