Restricții de circulație pe podul peste brațul Borcea

Restricții de circulație pe podul peste brațul Borcea
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 sep 2023

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că, începând de marți, vor fi impuse restricții de circulație pe podul peste brațul Borcea de pe A2, pentru desfășurarea unor lucrări de reabilitare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Marți, 19.09.2023, începând cu ora 13.00, se vor institui restricții de circulație pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680. Pe perioada lucrărilor, Calea II de circulație, sensul Constanța-București, între km 143+125 și km 148+315, va fi închisă traficului, circulația fiind deviată pe Calea I (București - Constanța), unde se va desfășura în ambele sensuri”, a arătat, luni, CNAIR, într-un comunicat de presă.

Exportul de fructe și legume proaspete al Turciei - la cel mai mare nivel din istorie. România, printre primele destinații CITEȘTE ȘI Exportul de fructe și legume proaspete al Turciei - la cel mai mare nivel din istorie. România, printre primele destinații

Potrivit sursei citate, lucrările de reparații structurale realizate la podul dunărean peste brațul Borcea vor avea o perioadă de serviciu de cel puțin 40 de ani, garanția fiind de 5 ani după recepție, scrie News.ro.

Podul peste brațul Borcea, în lungime de 970 de metri, este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv, care traversează fluviul Dunărea și, împreună cu podul similar de la Cernavoda, în lungime de 1.596 de metri, conectează orașele Fetești și Cernavodă din România, între regiunile Dobrogea și Muntenia.

viewscnt
Afla mai multe despre
brațul borcea
restricții de circulație