Ryanair anunță datele grevei

Ryanair anunță datele grevei
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2022

Mai puțin de 2% din zborurile Ryanair programate între zilele de vineri și duminică au fost afectate de o grevă a personalului navigant, a declarat transportatorul irlandez low-cost, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sindicatele personalului navigant al Ryanair din Belgia, Spania, Portugalia, Franța și Italia au anunțat greve în weekend, iar echipajele din Spania vor face din nou grevă pe 30 iunie și 1-2 iulie, scrie News.ro.

Se scumpește zahărul! Suedzucker, cel mai mare furnizor din regiune, inclusiv în România, anunță prețuri mai mari și trecerea pe cărbune CITEȘTE ȘI Se scumpește zahărul! Suedzucker, cel mai mare furnizor din regiune, inclusiv în România, anunță prețuri mai mari și trecerea pe cărbune

”Mai puțin de 2% din cele 9.000 de zboruri ale Ryanair care au operat în acest weekend (24/25/26 iunie) au fost afectate de greve minore și slab sprijinite ale echipajelor”, a spus Ryanair într-un comunicat.

Sindicatele au declarat că operatorul aerian irlandez nu respectă legislațiile locale ale muncii, care acoperă aspecte precum salariul minim, și au îndemnat conducerea să îmbunătățească condițiile de muncă.

Ryanair, care a declarat săptămâna trecută pentru Reuters că a negociat contracte de muncă care acoperă 90% din personalul său din Europa, spune că oferă personalului condiții competitive și echitabile. Compania nu se așteaptă la perturbări pe scară largă în această vară.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
greva
zboruri