Skoda recheamă în service 707 exemplare Rapid și Octavia pentru defecțiuni la sistemul de blocare a ușilor. Dacia va rechema 32 de Dokker

Skoda recheamă în service 707 exemplare Rapid și Octavia pentru defecțiuni la sistemul de blocare a ușilor. Dacia va rechema 32 de Dokker
scris 17 mar 2017

Skoda România a emis o notificare de rechemare în service pentru 707 autoturisme Octavia și Rapid, care prezintă o defecțiune la mecanismul de blocare a ușii pentru copii.

Porsche România, importatorul mărcii Skoda în România, va chema în service pentru a remedia o defecțiune apărută la sistemul de blocare a ușilor din spate, mecanism decnumit Child Protection, care împiedică desciderea ușii din interior. Potrivit notificării, toți dealerii vor fi informați despre acțiune și vor trimite scrisori de informare proprietarilor de mașini care fac obiectul defecțiunii. Este vorba despre modelul Rapid și modelul Octavia generația a treia.

Audi a confirmat lansarea SUV-ului Q4 în 2019 CITEȘTE ȘI Audi a confirmat lansarea SUV-ului Q4 în 2019

Reparația durează circa o oră și constă în verificarea mecanismului și înlocuirea acestuia. Proprietarii vor fi programați pentru reparații după trimiterea scrisorilor de invitare.

O altă rechemare, de mici dimensiuni, a fost notificată de Dacia. Constructorul de la Pitești va rechema 32 de unități Dokker pentru remedierea opritorului ușilor laterale. Dacă acesta nu funcționează, va fi înlocuit. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
skoda
rechemare
service
octavia
rapid
dokker