Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: Start modernizării Lotului 4 (54,25 km) al liniei feroviare Caransebeș-Timișoara-Arad!

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: Start modernizării Lotului 4 (54,25 km) al liniei feroviare Caransebeș-Timișoara-Arad!
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2024

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că a emis astăzi Autorizația de Construire pentru lucrările pe cei 48,08 km, între Ronaț Triaj și Arad, dar și pe cei 6,17 km de cale ferată dintre Aradu Nou și Glogovăț. Contractul, finanțat prin PNRR, are o valoare de 2,18 miliarde de lei (fără TVA) și prevede o perioadă de execuție a lucrărilor de 36 de luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Start modernizării Lotului 4 (54,25 km) al liniei feroviare Caransebeș-Timișoara-Arad! Am emis astăzi Autorizația de Construire pentru lucrările pe cei 48,08 km, între Ronaț Triaj și Arad, dar și pe cei 6,17 km de cale ferată dintre Aradu Nou și Glogovăț”, scrie ministrul pe Facebook.

VIDEO Circulația va fi deschisă pe încă un tronson la Autostrada Bucureștiului. Ultimele imagini cu puține ore înainte de deschidere CITEȘTE ȘI VIDEO Circulația va fi deschisă pe încă un tronson la Autostrada Bucureștiului. Ultimele imagini cu puține ore înainte de deschidere

Sorin Grindeanu precizează că pe traseul acestui tronson de cale ferată, care tranzitează județele Timiș și Arad, se va lucra inclusiv la suprastructură și terasamente, 3 poduri, 53 podețe și 7 pasaje, consolidări, arhitectură și rezistență și relocarea și protejarea utilităților, scrie News.ro.

”Contractul, finanțat prin PNRR, are o valoare de 2,18 miliarde de lei (fără TVA) și prevede o perioadă de execuție a lucrărilor de 36 de luni”, afirmă Grindeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
sorin grindeanu
tren