SUA: Declinul vânzărilor Ford în 2022 a fost mai redus decât în 2021

SUA: Declinul vânzărilor Ford în 2022 a fost mai redus decât în 2021
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 ian 2023

Ford Motor a raportat în 2022 un declin al vânzărilor pe piața din SUA mai redus decât în 2021, deoarece o îmbunătățire a situației stocurilor a permis producătorului auto american să trimită spre dealeri mai multe SUV-uri și camioane, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania cu sediul în Dearborn, Michigan, a vândut anul trecut 1.864.464 vehicule pe piața americană, în scădere cu aproximativ 2,2% față de 2021, când s-a înregistrat un recul de aproximativ 7%, scrie Agerpres.

Clariant confirmă o depreciere puternică a fabricii din România, după performanțe slabe CITEȘTE ȘI Clariant confirmă o depreciere puternică a fabricii din România, după performanțe slabe

Producătorii auto americani au putut vinde mai multe mașini și camioane decât rivalele lor din Asia, afectate de perturbările din lanțurile de aprovizionare, provocate de restricțiile din China.

Per ansamblul pieței americane, vânzările totale de vehicule noi s-au situat în decembrie la 1,26 milioane de unități, iar cele din 2022 la 13,31 milioane de unități, conform datelor Wards Intelligence. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
masini