Tesla nu mai oferă încărcătoare mobile la cumpărarea unei mașini noi

Tesla nu mai oferă încărcătoare mobile la cumpărarea unei mașini noi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 apr 2022

Achiziționarea unei mașini Tesla nu va mai aduce noilor posesori și încărcătoarele mobile pe care compania le livra până acum împreună cu automobilul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce mai mulți utilizatori au început să sesizeze că Tesla nu mai livrează încărcătoare mobile împreună cu mașinile vândute și să scrie despre asta pe Twitter, Elon Musk a confirmat schimbarea pe contul personal.

Șeful companiei spune că statisticile arătau un nivel foarte mic de utilizare a încărcătorului mobil și că s-a considerat că este o risipă livrarea unui accesoriu pe care prea puțini clienți îl folosesc.

Livrările unor produse Apple, precum și ale laptop-urilor Dell și Lenovo ar putea întârzia din cauza restricțiilor pentru Covid-19 din China CITEȘTE ȘI Livrările unor produse Apple, precum și ale laptop-urilor Dell și Lenovo ar putea întârzia din cauza restricțiilor pentru Covid-19 din China

Încărcătorul mobil oferă un randament foarte mic. Se poate obține o autonomie de până la 5km în urma ținerii la încărcat vreme de o oră.

De altfel, absența acestuia nu influențează în vreun fel celelalte mijloace de încărcare a bateriei, mult mai folosite, precum stațiile Tesla Superchargers sau Tesla Wall Connector pentru acasă.

Pentru a compensa, însă, ceea ce pentru unii clienți ar putea părea o pierdere, prețul pachetului de încărcare mobilă a fost redus de la 275 la 200 de dolari. De asemenea, acesta conține acum mai multe tipuri de adaptoare de priză.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
încărcătoare mobile
mașini