Toyota recheamă la service un milion de automobile hibride din cauza unor probleme de cablaj

Toyota recheamă la service un milion de automobile hibride din cauza unor probleme de cablaj
scris 5 sep 2018

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corp și-a anunțat miercuri intenția de a rechema la service un număr de 1,03 milioane de vehicule hibride, inclusiv modelul Prius, vândute în Japonia, America de Nord și Europa din cauza unei probleme de cablaj care poate provoca, în anumite condiții de uzură, un scurt circuit, transmite Reuters.

FOTO SEAT a distribuit fotografii cu viitorul SUV Tarrago sub camuflaj, din timpul ultimelor teste CITEȘTE ȘI FOTO SEAT a distribuit fotografii cu viitorul SUV Tarrago sub camuflaj, din timpul ultimelor teste

Aceste probleme afectează vehiculele produse în Japonia în perioada iunie 2015-mai 2018, printre care versiunea "plug-in" a modelului Prius și SUV-ul compact C-HR, vândute în Japonia, Europa, Australia și în alte țări.

Jumătate din vehiculele rechemate sunt în Japonia și 192.000 în SUA, a declarat purtătorul de cuvânt de la Toyota, Jean-Yves Jault, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
toyota
cablaj