Toyota România își va distribui mașinile la dealeri cu Hödlmayr

Toyota România își va distribui mașinile la dealeri cu Hödlmayr
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 11 feb 2019

Importatorul Toyota România a semnat un contract de logistică (transport și distribuție) cu Hödlmayr Logistics România. Contractul prevede depozitarea vehiculelor și distribuirea la nivel național pentru 15.000 de mașini.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Toyota România și-a pregătit activitatea de import și distribuție pentru 2019 cu un contract cu trapsortatorii Hdlmayr, una dintre cele mai cunoscute companii de logistică. Contractul prevede transportul și depozitarea a 15.000 de autovehicule, de trei ori volumul vândut de Toyota în 2018.

„Este o realizare importantă, care vine în urma investițiilor pe care le-am alocat anul trecut pentru modernizarea parcului nostru auto, precum și a depozitului nostru de autovehicule. Acum îi putem oferi noului nostru client premium, Toyota Romania, o suprafață de depozitare de 120.000 m2 și, prin urmare, locuri de parcare pentru 5.000 de vehicule", spune Tamer Sen, General Manager Hödlmayr Logistics România.

FOTO BMW iNEXT, teste sub camuflaj la Cercul Arctic CITEȘTE ȘI FOTO BMW iNEXT, teste sub camuflaj la Cercul Arctic

„Alegerea unei companii de talia Hödlmayr vine în sprijinul planurilor de creștere pe care le avem pentru Toyota și Lexus în Romania, iar dezideratul nostru de a fi un furnizor de servicii de mobilitate  se concretizează și prin acest parteneriat logistic care ne va aduce mai aproape de clienții nostri“, a declarat Edit Corcoman-Târcolea, General Manager Toyota România.

Înmatriculările mărcii Toyota în România, în 2018, s-au ridicat la 5.097 autoturisme, în urma unei creșteri de 31,74% față de anul anterior, când erau înmatriculate 3.800 autoturisme.

Hödlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent peste 200 de angajați. Flota de vehicule este compusă din peste 100 transportoare speciale. Sediul din Bascov include o capacitate de garare pentru cca.  5000 vehicule și asigură - pe lângă soluțiile de transport, și lucrări de service și îmbunătățire și asigurare a calității. În 2018, cifra de afaceri a filialei Hödlmayr din țara noastră a fost de 25 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
toyota
hodlmayr
transport
distributie masini
dealeri toyota