FOTO VW ID.BUGGY, un concept-car inedit, o reintepretare electrică a celebrelor buggy, va fi expus la Geneva

FOTO VW ID.BUGGY, un concept-car inedit, o reintepretare electrică a celebrelor buggy, va fi expus la Geneva
scris 3 feb 2019

Volkswagen va prezenta la Geneva un concept-car inedit, o reinterpretare a celebrelor buggy, construite pe platforma lui Beetle. De data aceasta, VW a folosit platforma MEB, electrică, pentru că noul Buggy va fi electric.

Volkswagen face o demonstrație a versatilității paltofrmei MEB, destinată vehiculelor electrice, în contextul unei posibile colaborări cu orice partener, pe care compania germană a propus-o recent. VW a anunțat că va prezenta la Geneva un buggy electric, o reinterpretare a vechilor buggy-uri construie în SUA, pe platforma lui Beetle. 

„Un buggy este mai mult decât o mașină. Este vibrație și energie pe patru roți. Aceste atribute sunt încorporate în noul ID.BUGGY, care demonstrază cum poate arăta o interpretare modernă, non-retro a unui clasic și, mai mult decât altceva, legătura emoțională pe care mobilitatea electrică o poate crea”, a declarat Klaus Bischoff, șeful de design al mărcii VW.

TOP 25 cele mai vândute mașini în Europa în 2018. Duster și Sandero, în competiție strânsă cu rivalii CITEȘTE ȘI TOP 25 cele mai vândute mașini în Europa în 2018. Duster și Sandero, în competiție strânsă cu rivalii

Conceptul ID.Buggy nu are acoperiș, nici uși, iar roțile sunt independente, echipate cu anvelope de off-road.

Potrivit celor de la VW, matricea modulară MEB are potențialul potrivit pentru dezvoltarea de vehicule de serie mică, de nișă.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw
buggy
id buggy
beetle
geneva