Transfăgărășanul - redeschis circulației

Transfăgărășanul - redeschis circulației
scris 30 iun 2020

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că, miercuri, începând cu ora 8:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă, se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule. Circulația pe timpul nopții va fi în continuare restricționată.

”Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21:00-07:00”, a anunțat, marți, CNAIR.

Nissan lansează șapte modele noi în Africa CITEȘTE ȘI Nissan lansează șapte modele noi în Africa

Compania face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea, scrie News.ro.

”De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, a mai transmis CNAIR. 

viewscnt
Afla mai multe despre
transfăgărășan