Trei candidați pentru postul de CEO al Nissan

Trei candidați pentru postul de CEO al Nissan
scris 3 oct 2019

Cursa pentru postul de director general al constructorului auto japonez Nissan s-a transformat într-o competiție între trei veterani ai alianței Renault-Nissan, interviurile fiind conduse de președintele Renault, Jean-Dominique Senard, înaintea unei reuniuni a Consiliului operațional al alianței care va avea loc miercuri la Paris, au declarat pentru Reuters surse din apropierea acestui dosar.

Potrivit surselor, Jean-Dominique Senard a discutat marți cu cei trei candidați față în față la Paris sau prin teleconferință, scrie Agerpres.

VIDEO Microsoft revine pe piața telefoanelor mobile cu un smartphone pliabil CITEȘTE ȘI VIDEO Microsoft revine pe piața telefoanelor mobile cu un smartphone pliabil

Doi dintre principalii candidați sunt veterani de la Nissan, actualul director general interimar, Yasuhiro Yamauchi, și fostul director Nissan pentru China, Jun Seki. Potrivit surselor, cei doi au cele mai mari șanse însă atât Nissan cât și Renault au menținut dialogul cu Ashwani Gupta, un veteran de la Renault, precum și cu un posibil candidat extern.

viewscnt
Afla mai multe despre
nissan
jean-dominique senard