Uber lansează o nouă aplicație

Uber lansează o nouă aplicație
scris 4 oct 2019

Compania de car-sharing Uber Technologies Inc a anunțat lansarea unei aplicații denumită Uber Works menită să faciliteze contactul dintre forța de muncă și afacerile care au nevoie de muncitori cu ziua, transmite joi Reuters.

Aplicația, disponibilă deocamdată doar la Chicago, prezintă locurile de muncă temporare disponibile și își propune să ajute afacerile care au deficit de personal, scrie Agerpres.

Ford și Mahindra au semnat un acord istoric și își unesc forțele pe piața din India CITEȘTE ȘI Ford și Mahindra au semnat un acord istoric și își unesc forțele pe piața din India

Uber a raportat o pierdere record de 5,2 miliarde de dolari în al doilea trimestru al anului, ridicând întrebări cu privire la capacitatea sa de a se extinde și de a face față competiției.

Utilizatorii aplicației primesc informații detaliate despre ofertele de muncă, despre turele pe care pot lucra, remunerație, locul unde este nevoie să-și desfășoare activitatea, precum și aptitudinile căutate de angajatori. În plus, utilizatorii sunt puși în legătură directă cu angajatorii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
car-sharing
uber
locuri de munca