Uber testează un abonament care acoperă toate serviciile companiei

Uber testează un abonament care acoperă toate serviciile companiei
scris 23 iul 2019

Pentru un abonament lunar, utilizatorii pot beneficia de unele servicii gratuite și reduceri la transport Uber.

Uber a început să testeze în Chicago și San Francisco un abonament lunar care oferă acces all-inclusive la unele din serviciile companiei și reduceri pentru altele.

Există mai multe variante pe care Uber le testează în prezent. Una dintre acestea include, pentru 25 de dolari pe lună, acces gratuit la serviciile de biciclete și trotinete electrice ale companiei, livrări de mâncare gratuite cu Uber Eats și o reducere fixă la cursele cu mașinile Uber.

Într-o altă variantă, pentru un abonament mai mic, sunt combinate livrările gratuite de mâncare în cazul în care comanda depășește o anumită sumă și reduceri la cursele cu mașinile companiei.

VW retrage de pe piața din SUA Golf SportWagen și Golf Alltrack, din cauza vânzărilor slabe CITEȘTE ȘI VW retrage de pe piața din SUA Golf SportWagen și Golf Alltrack, din cauza vânzărilor slabe

Uber oferea și până acum, în anumite regiuni, un tip de abonament lunar, numit Ride Pass. Acesta acoperea cursele cu mașini, biciclete și trotinete electrice.

Noul test include într-un nou tip de abonament și livrările de mâncare făcute prin intermediul Uber Eats, reprezentând o strategie de creștere a acestuia alături de celelalte servicii ale companiei.

Rămâne de văzut când, sub ce formă și în ce regiuni va implementa Uber noul tip de abonament în care sunt implicate toate serviciile companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
uber eats
transport
auto
biciclete
trotinete