ULTIMA ORĂ FOTO Dacia lansează versiunea de serie Duster Pick-up

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia lansează versiunea de serie Duster Pick-up
scris 21 oct 2020

Dacia a anunțat lansarea unui Pick-up bazat pe modelul Duster, care va putea fi comandat încă din această lună în rețeaua comercială a mărcii. Modelul este realizat în colaborare cu Romturingia, așa cum a fost și versiunea anterioară.

Dacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster, derivată din vehiculul 4x4 de serie și aceleași dimensiuni ca acesta. Versiunea Pick-Up a lui Duster dispune de o benă cu lungimea de 1,65 metri, cu o sarcină utilă de 500 kg.

FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară CITEȘTE ȘI FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară

Structura benei este realizată din materiale compozite, pe o structură metalică și păstrează designul exterior al hayonului de pe caroaseria SUV-ului.

Duster Pick-Up este echipat cu motorul diesel Blue dCi de 115 CP și cuplu maxim de 260 Nm. Consumul anunțat este de 5,02 litri/100 km în ciclu urban și de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt.

Studiul EY ”Revenirea la muncă. Noile condiții”: 60% dintre angajatori consideră că afacerea lor se află într-o „mare dificultate” din cauza Covid-19 CITEȘTE ȘI Studiul EY ”Revenirea la muncă. Noile condiții”: 60% dintre angajatori consideră că afacerea lor se află într-o „mare dificultate” din cauza Covid-19

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier și este echipată cu jante din aliaj de 16”.  Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea modelului standard, printre care airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitor electronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-patinaj, sistem de asistență la demarajul în rampă, sistem de asistență la coborârea pantei.

Clienții pot comanda noul Duster Pick-Up începând din data de 22 octombrie în rețeaua comercială Dacia din România. Prețul anunțat pentru pickup este de 22.546 euro.

Dacia a anunțat în premieră prețul modelului electric Spring CITEȘTE ȘI Dacia a anunțat în premieră prețul modelului electric Spring

CARACTERISTICI TEHNICE

DIMENSIUNI

Lungime :                                           4 341 mm

Lățime :                                              1 822 mm (2 052 mm cu oglinzile retrovizoare)

Înălțime :                                           1 678 mm

Ampatament :                                                2 673 mm

Gardă la sol gol :                                   224 mm

Lungimea de încărcare a benei:         1 650 mm

Volumul util al benei :                                   1 000 litri

Sarcina utilă:                                          500 kg

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia lansează versiunea de serie Duster Pick-up

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia lansează versiunea de serie Duster Pick-up

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia lansează versiunea de serie Duster Pick-up

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia pickup