Vânzările grupului Volkswagen AG au scăzut ușor la începutul acestui an

Vânzările grupului Volkswagen AG au scăzut ușor la începutul acestui an
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2021

Volkswagen AG a raportat vineri un declin ușor al vânzărilor la începutul acestui an, cererea încă fiind afectată de criza provocată de pandemia de coronavirus (COVID-19), transmite DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ianuarie, brandurile grupului german au vândut 824.800 vehicule, un declin de 1,4% față de perioada similară din 2020. Aproximativ 419.200 vehicule au fost livrate în China, cea mai importantă piață a companiei. Este o creștere de 22% față de ianuarie 2019, a informat VW.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

În Europa Occidentală, vânzările au scăzut cu 28% luna trecută, la 200.000 unități, pe fondul restricțiilor severe impuse pentru a stopa extinderea pandemiei, scrie Agerpres.

Brandul Volkswagen a vândut pe plan global 485.000 de automobile în ianuarie, un avans de 0,1% față de perioada similară din 2020, în timp ce Audi a raportat un avans al livrărilor de 5,7% iar Porsche de 22,8%. Pe de altă parte, brandurile Seat, Skoda și divizia de vehicule comerciale a VW au raportat scăderi ale vânzărilor luna trecută.

Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România CITEȘTE ȘI Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România

Divizia de camioane Traton, care cuprinde brandurile MAN și Scania, a înregistrat o creștere a vânzărilor în ianuarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
masini