VIDEO ANUNȚ - Când se va circula pe primii kilometri din Autostrada Sibiu-Pitești. Cu puțin noroc

VIDEO ANUNȚ - Când se va circula pe primii kilometri din Autostrada Sibiu-Pitești. Cu puțin noroc
scris 25 dec 2021

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructura afirmă că lucrările pe tronsonul Sibiu-Boița al Autostrăzii A1 avansează bine și, "cu multă determinare din partea constructorului și puțin noroc de vreme bună și dealuri ascultătoare, vom circula pe primii kilometri din Autostrada Sibiu-Pitești la sfârșitul anului viitor".

"Iarna pe uliță, pardon, pe Autostrada A1 Sibiu-Boița. Cadoul nostru de Crăciun este o filmare aeriană de pe cei 13,17 km", au arătat reprezentanții Asociației Pro Infrastructura.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Ei au afirmat că lucrările avansează bine.

"Șantierul avansează bine și, cu multă determinare din partea constructorului (PORR) și puțin noroc de vreme bună și dealuri ascultătoare, vom circula pe primii kilometri din #AutostradaSibiuPitești la sfârșitul anului viitor", au adăugat aceștia.

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
sibiu
pitesti