BMW aruncă în luptă 40 de modele noi în următorii 2 ani. SUV-ul X7, pe lista noilor lansări

BMW aruncă în luptă 40 de modele noi în următorii 2 ani. SUV-ul X7, pe lista noilor lansări
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 mar 2017

Grupul BMW, cel mai mare producător de automobile premium din lume, prin intermediul celor trei mărci BMW, MINI și Rolls Royce, intenționează să lanseze în următorii doi ani nu mai puțin de 40 de modele noi și revizuite, pentru a continua creșterea înregistrată în ultmii ani, au anunțat reprezentanții companiei la conferința anuală de la Munchen, în care a fost prezentat Raportul Anual de activitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Încă o dată, în 2017 vizăm recorduri pentru volumul vânzărilor, venituri și câștiguri", a declarat Harald Krüger, președinte al Consiliului de Administrație al BMW AG, la München. BMW Group prognozează o ușoară creștere a livrărilor segmentul auto către clienți în exercițiul financiar următor, ceea ce ar duce la o creștere corespunzătoare a veniturilor segmentului. Este de așteptat și o creștere ușoară a profitului brut al BMW Group.

Atât marca BMW, care se află într-o competiție acerbă cu actualul lider Mercedes-Benz și cu Audi, cât și celelalte două mărci ale grupului au nevoie de produse noi pentru a atrage noi clienți. "În 2017 și 2018 intenționăm să lansăm pe piață peste 40 de modele noi și revizuite ale celor trei mărci premium. Noua ofensivă de produse a început cu succes prin lansarea noului BMW Seria 5 în februarie, ridicând din nou ștacheta în segmentul sedanurilor business", a mai spus Krüger.

BMW a anunțat, cu această ocazie, un nou model, X7, care va face parte din șirul de noutăți ale mărcii.

Din punct de vedere al rezultatelor financiare, compania are obiective clare, cu menținerea și chiar creșterea indicatorilor din 2016.

"Profitabilitatea sustenabilă și poziția de lider în inovație merg mână în mână. Mizând pe forța noastră operațională de bază, intenționăm să obținem o marjă EBIT a segmentului auto situată între 8 și 10% pentru al optulea an consecutiv", a declarat Nicolas Peter, membru al Consiliului de Administrație al BMW AG și responsabil pentru finanțe. "Prin menținerea performanțelor operaționale la un nivel constant ridicat și, în același timp, concentrându-ne pe domenii care devin din ce în ce mai relevante pentru clienți, vom continua să generăm suficiente resurse pentru a finanța cheltuielile în avans mari necesare pentru modelarea mobilității de mâine." BMW Group este într-o poziție financiară foarte solidă, cu fonduri în numerar ce totalizau 13,167 miliarde de euro la 31 decembrie 2016 (2015: 11,383 miliarde euro).

Fluxul de numerar disponibil generat de segmentul auto de-a lungul celor 12 luni de raportare a urcat la 5,792 miliarde de euro (2015: 5,404 miliarde euro).

BMW Group începe „următorii 100 de ani” cu rezultatele record pe 2016: cel mai bun an din istorie. Veniturile grupului s-au dublat din 2005 până azi CITEȘTE ȘI BMW Group începe „următorii 100 de ani” cu rezultatele record pe 2016: cel mai bun an din istorie. Veniturile grupului s-au dublat din 2005 până azi

Electrificarea se va afla printre prioritățile grupului BMW, prin introducerea de noi modele full-electric și continuarea lansării de versiuni hibird plug-in. Anul acesta va fi livrat automobilul i3 cu numărul 200.000.

Viitorul, așa cum îl văd cei de la BMW, a fost ilustrat de compania germană într-un clip de numai 1 minut și jumătate, în care tehnologiile actuale sunt alăturate celor care se află în stadiu de cercetare sau numai de idee.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
mini
rolls royce
x7