VIDEO & FOTO Noi imagini cu Alpine Alpenglow

VIDEO & FOTO Noi imagini cu Alpine Alpenglow
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 oct 2022

Grupul Renault a publicat o serie de imagini și filme de prezentare ale conceptului Alpenglow, care lasă de înțeles cum vor arăta viitoarele mașini ale mărcii, „de stradă și de circuit”. Mașina va debuta la Salonul Auto de la Paris.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

După ce a anunțat în urmă cu câteva zile lansarea conceptului Alpenglow, cu un nume ce face trimitere la un fenomen meteo ce poate fi observat în Alpi, Renault a publicat imagini cu aspectul acestui concept, o mașină cu trăsături de curse și cu elemente futuriste care se vor regăsi, probabil, pe unele dintre modelele de serie ale acestei mărci.

VIDEO & FOTO Noi imagini cu Alpine Alpenglow

„Alpenglow prefigurează modelele Alpine de mâine, pentru stradă și pentru circuit. Alpenglow este mai mult decât un concept: este un manifest de marcă”, spun cei de la Alpine, care explică faptul că acest concept poate fi considerat o viziune și un calendar de dezvoltare, un simbol al planului Renaulution, vorbind pentru prima dată de „viitoare modele de vis”. Marca Alpine a fost resuscitată de Renault în urmă cu 10 ani pentru a concura cu Porsche și cu alți producători de mașini sport premium, însă până cum nu a lansat decât un singur model pe piață.

VIDEO&FOTO Premierul Ciucă s-a întâlnit la Mioveni cu șefii Renault și a testat Jogger Hybrid. „Avem proiecte uriașe la Dacia”. La companie vine un ajutor de stat CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Premierul Ciucă s-a întâlnit la Mioveni cu șefii Renault și a testat Jogger Hybrid. „Avem proiecte uriașe la Dacia”. La companie vine un ajutor de stat

Din punct de vedere tehnic, nu sunt publicate prea multe informații, cu excepția faptului că mașina are propulsie cu hidrigen. Alpine Alpenglow va fi expus la Paris, începând din 17 octombrie, în cadrul salonului auto Mondial de l"Automobile, fiind așteptate noi detalii tehnice privind sistemul de propulsie.

VIDEO & FOTO Noi imagini cu Alpine Alpenglow

Alpine a preluat echipa Renault de Formula 1, pentru a folosi acest canal global de promovare, fiind prezentă totodată și în alte competiții auto din lume. Marca intenționează să lanseze modele electrice în următorii ani, dezvoltate pe platforma CMF-BEV a Alianței Renault Nissan Mitsubishi.

VIDEO & FOTO Noi imagini cu Alpine Alpenglow

viewscnt
Afla mai multe despre
alpine alpenglow
concept alpine
salonul auto paris