VIDEO & FOTO Noua Opel Corsa camuflată. Noua generație nu va mai fi fabricată în Germania

VIDEO & FOTO Noua Opel Corsa camuflată. Noua generație nu va mai fi fabricată în Germania
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 2 mai 2019

Opel a publicat o serie de informații despre noua generație Corsa împreună cu o serie de fotografii de la testele derulate în Suedia, pe zăpadă. Noul model va fi prezentat în vara acestui an și va avea premiera la Frankfurt, în toamnă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Opel susține ultimele teste cu modelul Corsa, a șasea generație, înainte de lansarea din vara acestui an, și a publicat mai multe fotografii, cu mașina camuflată, dar și informații despre ceea ce va fi noul model. Corsa este cel mai bine vândut al mărcii și va avea, potrivit informațiilor anterioare, și o versiune electrică.

Fotografiile transmise presei surprind noua Corsa camuflată, în timpul testelor din Germania și Suedia, fiind destul de bine realizate, astfel încât designul este greu de intuit.

VIDEO & FOTO Noua Opel Corsa camuflată. Noua generație nu va mai fi fabricată în Germania

Noua Corsa a fost dezvoltată pe noua platformă CMP a grupului PSA, care se regăsește pe noul Peugeot 208, dar și pe modelul premium DS 3. Platforma poate fi folosită și pentru propulsia electrică. Datele arată că va exista doar caroserie în 5 uși, iar versiunea electrică va fi disponibilă încă de la lansare.

Premiera Opel Corsa 6 va avea loc la Frankfurt, la doar 5 ani de la lansarea generației anterioare, deși ciclul normal de viață al unui vehicul este de circa 7 ani. Unul dintre motive este dat de vânzările în declin, însă costurile de producție ridicate au contat de asemenea la decizia de schimbare a generației.

Producția lui VW Golf 8 începe în septembrie, dar mașina nu va fi prezentă la Frankfurt CITEȘTE ȘI Producția lui VW Golf 8 începe în septembrie, dar mașina nu va fi prezentă la Frankfurt

Anul trecut, Opel Corsa și versiunea britanică Vauxhall a înregistrat un volum de vânzări de 217.000 de unități, potrivit Jato Dynamics, cu aproape 7 procente mai puține față de 2017. Principalii concurenți ai lui Corsa sunt Renault Clio, lansat la Geneva în acest an, VW Polo, lansat anul trecut, și Ford Fiesta. De asemenea, Peugeot 208, din grupul PSA, este unul din cei mai puternici competitori.

VIDEO & FOTO Noua Opel Corsa camuflată. Noua generație nu va mai fi fabricată în Germania

Noua Corsa nu va mai fi construită în Germania, o premieră pentru acest model, dintre toate uzinele urmând să fie menținută doar în fabrica din Zaragoza a grupului PSA.

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
opel corsa
noua corsa
corsa 6
lansre opel corsa
corsa electrica