VIDEO O camionetă a luat foc sub un avion Air Canada

VIDEO O camionetă a luat foc sub un avion Air Canada
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2023

O camionetă a luat foc sub un avion de linie de tip Boeing 777 aparținând companiei Air Canada, în weekend, pe Aeroportul Pierre-Elliott-Trudeau din Montréal, iar flăcările au avariat fuzelajul aeronavei, care tocmai aterizase după un zbor de la Geneva fără însă ca cineva să fie rănit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

Mai multe înregistrări video difuzate pe rețele de socializare au surprns un camion de serviciu în flăcări sub fuzelajul avionului, un incident care a generat un fum negru care a cuprins pista, scrie News.ro.

Reducerea acordată studenților la călătoria cu trenul a fost extinsă semnificativ CITEȘTE ȘI Reducerea acordată studenților la călătoria cu trenul a fost extinsă semnificativ

Pompieri de pe aeroport, ajutați de poliție, au reușit să controleze rapid incendiul, o intervenție rapidă care a împiedicat flăcările să se extindă la întregul avion.

”Echipajul a acționat în mod profesionist și a asigurat debarcarea rapidă a pasagerilor care se aflau în avion”, a anunțat Air Canada într-un comunicat difuzat la postul CTV News.

O anchetă a fost deschisă de către Biroul Securității Transporturilor din Canada în vederea stabilirii cauzelor acestui incident. 

viewscnt
Afla mai multe despre
air canada
foc
geneva