VIDEO Renault Group la Paris: Dacia, fără noutăți, Renault, primul robotaxi și faceliftul Kadjar

VIDEO Renault Group la Paris: Dacia, fără noutăți, Renault, primul robotaxi și faceliftul Kadjar
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 20 sep 2018

Renault Group nu va avea prea multe noutăți la Salonul Auto din Paris, numit Mondial de l’Automobile, un salon care a rămas fără multe din numele importante ale industriei auto. Marca franceză va prezenta un nou concept-car al unui vehicul autonom, primul robotaxi al mărcii, însă Dacia nu va avea nicio noutate în gama sa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Standul mărcii românești Dacia, de la Salonul Auto din Paris, va fi dedicat modelelor existente și unor evenimente de marketing, respectiv un consurs de design pentru Sandero Stepway și o expoziție-surpriză, după cum reiese din anunțul oficial al Renault Group. Dacia se află în această perioadă în plin proces de lansare a noilor generații Logan și Sandero, însă se pare că abia la Geneva, în 2019, vom putea vedea noutăți în acest sens.

Marca Renault are două evenimente importante: un nou concept-car, un robotaxi care completează o trilogie a mașinilor autonome lansată de francezi, precum și faceliftul SUV-ului Kadjar, ale cărui fotografii și detali au fost deja publicate de companie.

VIDEO & FOTO BMW a dezvăluit Vision iNEXT, un concept-car ce anticipează evoluția mărcii în următorii ani CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO BMW a dezvăluit Vision iNEXT, un concept-car ce anticipează evoluția mărcii în următorii ani

Tot la Paris, marca premium Alpine va expune întreaga gamă a modelului A110, cu care s-a produs relansarea mărcii.

Pentru a celebra 120 de ani de la debutul Renault, compania a pregătit o veritabilă defilare a unei colecții de vehicule Renault, începând cu celebrul Type A, numit și Voiturette, construit de Louis Renault în 1898. Toate vehiculele vor fi expuse apoi în cadrul salonului.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
salonul auto paris
dacia
robotaxi